Welkom in het Merelnest! Graag stel ik me even voor:

ik ben Merel, een enthousiaste, ietwat chaotische West-Vlaamse krullenbol met een passie voor alles wat met gevoelens en met emotioneel welzijn te maken heeft. Als 18-jarige belemmerde faalangst me om m’n hart te volgen, en koos ik voor een opleiding in economie en HR. Zoals zo vaak kruipt het bloed uiteindelijk waar het niet gaan kan, dus jaren later sloeg ik alsnog de richting in van de gevoelswereld en de psychologie.

Methodieken die ons dichter bij een gevoel van innerlijke harmonie kunnen brengen, fascineren me mateloos. Het leven zit immers vol kleine en grote uitdagingen; en gezond en vreugdevol leven, blijkt geen vanzelfsprekendheid, zelfs niet bij kinderen.

Natuurlijk is datgene wat helpt, voor elk van ons maatwerk. Er bestaat geen sluitende aanpak die sowieso werkt, helaas! Voor ieder van ons is het een individuele en flexibele puzzel, die op maat ontdekt, gelegd en aangepast dient te worden.

Mijn speurtocht naar mogelijke invalshoeken leidde me via boeiende omwegen naar het helen van emotionele belemmeringen door reflexologie. Wat als een nieuwsgierige zijsprong begon, groeide tot uit tot een gevoel van thuiskomen. Een intensief omscholingsproces volgde, wat mijn passie alleen nog maar aanwakkerde. Sindsdien borrelt in mij dan ook de enthousiaste missie om via een zachte, “merelse” aanpak een helend stukje in jullie unieke puzzel te leggen, bij groot en (piep)klein!

Wees welkom!

: