x

Alle behandelingen zijn vlot toegankelijk voor kinderen, en gebeuren volledig gekleed op de behandeltafel – ook voor volwassenen. Enkel voeten en onderbenen worden met olie gemasseerd.

x

De eerste sessie

Voor kinderen voelt de eerste sessie vanzelfsprekend vaak heel spannend. Hun favoriete knuffel is dan ook van harte welkom om – onder toeziend oog van z’n lieve verzorger – als eerste de massage te ervaren 🙂 

x

Na de sessie

Na de lichaamsbehandelingen is het van belang om voldoende water te drinken. Ook is het een grote meerwaarde om nadien rust te nemen; de effecten stoppen immers niet bij het einde van de massage, maar werken nog een hele tijd door. Nadien volgt daarom best een rustige, ontspannen activiteit.

x

Tarief

voor kinderen en jongeren (t.e.m. 22 jaar) is het tarief per sessie 40 euro,

voor volwassenen (enkel vrouwen) 50 euro,

 kennismakingssessie voor psychotherapeuten en leerkrachten  25 euro

losse sessie kleurlichttherapie zonder lichaamsbehandeling: 10 euro (kinderen) en 15 euro (volwassenen)

xxx

Belangrijk

Een afspraak bij het merelnest vervangt op geen enkele manier therapeutische begeleiding door een arts, psycholoog, psychotherapeut of kindercoach. De sessies zijn wel sterk aanvullend; hoe meer ontspanning, hoe meer draagkracht en openheid, en bijgevolg ook een hogere effectiviteit van psychotherapie. 

x

Contra-indicaties

Bij ziekte, koorts, eczeem, open wonden of kneuzingen, of de eerste 14 dagen na een vaccinatie, wordt een gemaakte afspraak best uitgesteld. Ook bij ernstige ziektes zoals hartaandoeningen of epilepsie, en de eerste zes weken na een operatie of een breuk wordt er niet gemasseerd. Bij twijfel, neem gerust contact op.

x