Het merelnest is gelegen in het centrum van tielt, middenin de winkelstraat.

(De bel hangt naast de rode poort naast pastabar della anna)

x

Parkeren kan op de nabijgelegen gratis patersparking, of betalend op het rameplein – beiden op enkele minuutjes wandelen van de praktijk.

x

De eerste sessie

De eerste sessie voelt voor kinderen vanzelfsprekend vaak wat spannend. Hun favoriete knuffel is dan ook van harte welkom om – onder toeziend oog van z’n lieve verzorger – als eerste de massage te ervaren 🙂 

x

Na de sessie

Na de lichaamsbehandelingen is het van belang om voldoende water te drinken. Ook is het een grote meerwaarde om nadien rust te nemen; de effecten stoppen immers niet bij het einde van de massage, maar werken nog een hele tijd door. Bij thuiskomst kiest uw kind dan ook best voor een rustige, ontspannen activiteit.

x

Tarief

voor kinderen is het tarief per sessie 40 euro,

voor volwassenen (enkel vrouwen) 50 euro,

 kennismakingssessie voor psychotherapeuten 25 euro

xxx

Belangrijk

Een afspraak bij het merelnest vervangt op geen enkele manier therapeutische begeleiding door een arts, psycholoog of kindercoach. De sessies zijn wel sterk aanvullend; hoe meer ontspanning, hoe meer draagkracht en openheid, en bijgevolg ook een hogere effectiviteit van eventuele therapie. 

x

Contra-indicaties

Als uw kind zich ziek voelt, koorts heeft, bij open wonden of kneuzingen, of de eerste 14 dagen na een vaccinatie, wordt een gemaakte afspraak best uitgesteld. Ook bij epilepsie, en de eerste zes weken na een operatie of een breuk wordt er niet gemasseerd. Bij twijfel, neem gerust contact op.

x

xWees welkom!
Merel