De eerste sessie

De eerste keer komt u samen met uw kind op consult – ook bij tieners. Bij kinderen die het aanvankelijk allemaal wat spannend zouden vinden, is de favoriete knuffel natuurlijk van harte welkom om – onder toeziend oog van z’n lieve verzorger – als eerste de massage te ervaren 🙂 

De daaropvolgende sessies wachten ouders in de wachtruimte; vooraf en nadien is er vanzelfsprekend steeds een momentje voorzien om even bij te praten. 

x

Na de sessie

Na de lichaamsbehandelingen is het van belang om voldoende water te drinken. Ook is het een grote meerwaarde om nadien rust te nemen; de effecten stoppen immers niet bij het einde van de massage, maar werken nog een hele tijd door. Bij thuiskomst kiest uw kind dan ook best voor een relaxte activiteit.

x

Tarief

Het tarief per sessie is 45 euro.

xxx

Belangrijk

Een afspraak bij het merelnest vervangt op geen enkele manier therapeutische begeleiding door een arts, psycholoog of kindercoach. De sessies zijn wel sterk aanvullend; hoe meer ontspanning, hoe meer draagkracht en openheid, en bijgevolg ook een hogere effectiviteit van eventuele therapie. 

x

Contra-indicaties

Als uw kind zich ziek voelt, koorts heeft, bij open wonden of kneuzingen, of de eerste 14 dagen na een vaccinatie, wordt een gemaakte afspraak best uitgesteld. Ook bij epilepsie, en de eerste zes weken na een operatie of een breuk wordt er niet gemasseerd. Bij twijfel, neem gerust contact op.

x

xWees welkom!
Merel