Van harte welkom in het merelnest!

X

Graag ik stel ik me even aan u voor..

Ik ben Merel, en alles wat met gevoelens en met emotioneel welzijn te maken heeft, dat fascineert me mateloos! 

Na de middelbare school wou ik dan ook graag kinderpsychologie studeren, daar keek ik jaren naar uit. Toen het keuzemoment zich aandiende, werd ik echter volledig overmand door faalangst. Ik schoof mijn hartenwens aan de kant, en schreef me in voor een studie economie, wat toen als een veiligere keuze aanvoelde.

De grote wens om actief mee te bouwen aan het emotionele welbevinden bij kinderen bleef echter sudderen. Een opeenvolging van pittige levenservaringen en diverse intense omscholingen, brachten me stap voor stap in de richting van het ondersteunen van innerlijke rust door middel van zachte manuele behandeltechnieken. Wat als een kleine zijsprong begon, groeide uit tot een gevoel van thuiskomen.  Ineens vielen alle puzzelstukjes in elkaar; deze onverwachte wending bleek helemaal mijn ding te zijn. 

Het doet me dan ook enorm plezier om jullie te mogen verwelkomen en te laten meegenieten van het merelnest. Een plek waar uw kind even helemaal niets moet en helemaal tot rust kan komen. Een plek waar piekergedachten even geparkeerd kunnen worden en plaats mogen maken voor diepe relaxatie. Keuzevrijheid, speelse zorg en ontspanning zijn de kernwoorden van mijn aanpak. Samen met een leuke dosis kleurrijke warmte en gezelligheid. Wees welkom!